Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αξιοσημείωτες στιγμές στο Liverpool – Brighton 3-3!!!

Αξιοσημείωτες στιγμές στο Liverpool – Brighton 3-3!!!

Το πολύ κακό ξεκίνημα της Liverpool στη σεζόν συνεχίστηκε με μια απογοητευτική ισοπαλία κόντρα στην Brighton and Hove Albion, με αρκετές στιγμές του παιχνιδιού να είναι αξιοσημείωτες.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν κάποιες αξιοσημείωτες στιγμές, οι οποίες πιθανόν και να πέρασαν απαρατήρητες.

● Ο εκνευρισμός του Klopp με Fabinho

Ο Jurgen Klopp ήταν δυσαρεστημένος με τον Fabinho στο δεύτερο ημίχρονο και έβαλε τις φωνές στον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος φάνηκε να αγνοεί επιλεκτικά τα λόγια του προπονητή του, μέχρι που οι φωνές του αφεντικού των Reds αντήχησαν σε όλο το γήπεδοι.

Στη συνέχεια, ο Fabinho αντάλλαξε κάποια λόγια, σε έντονο ύφος, με τον προπονητή του πριν εξομαλυνθούν τα πράγματα.

● Οι οδηγίες Klopp σε Van Dijk

Το θλιβερό ξεκίνημα της Liverpool στο πρώτο 20λεπτο, με δύο γκολ πίσω και τον Alisson να αποσοβεί τουλάχιστον άλλα δύο, απαιτούσε άμεση αντίδραση.

Και ο Klopp δεν περίμενε μέχρι το ημίχρονο, καθώς κάλεσε τον Virgil van Dijk να έρθει κοντά του, για να του δώσει κάποιες οδηγίες, ενώ οι παίκτες της Brighton πανηγύριζαν την επίτευξη του δεύτερου τέρματός τους.

Ό,τι και να ειπώθηκε, λειτούργησε μέχρι ενός σημείου. Θα χρειαστεί να γίνουν πολύ περισσότερα, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των Reds αυτή τη στιγμή.

● Το σύνθημα για την μεταγραφή του Lallana

Οι οπαδοί της Brighton αφού τόνισαν ότι ο Κλοπ μπορεί να μείνει χωρίς δουλειά μέσα σε 24 ώρες, μόλις η ομάδα τους σημείωσε το 2-0, με νέο σύνθημα εξήγησαν στη συνέχεια τον λόγο, για τον οποίο ο Lallana μετακόμισε στη Νότια Ακτή πριν από δύο χρόνια.

«Adam Lallana, he left because you’re s***»» ήταν το σύνθημα….

● Η κραυγή του Trent

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν και πάλι πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του και φαινόταν να βρίσκεται σε απόλυτο σοκ στο μεγάλο μέρος του αγώνα, ακόμα και μετά την χρονική στιγμή που το δικό του κόρνερ έφερε την Liverpool σε θέση οδηγού.

Με λίγα λεπτά να απομένουν για το σφύριγμα της λήξης, ένα φάουλ γύρω στα 25 μέτρα από την εστία της Brighton φάνταζε ως η τέλεια ευκαιρία για τον Trent να πετύχει το νικητήριο γκολ.

Ο τερματοφύλακας Robert Sanchez, πραγματοποίησε μια εκπληκτική απόκρουση προς απογοήτευση του δεξιού μας μπακ, ο οποίος έπεσε στα γόνατά και έβγαλε μια κραυγή απόγνωσης.

Ήταν σίγουρα μια από αυτές τις μέρες για τον Alexander-Arnold….

Αξιοσημείωτες στιγμές στο Liverpool – Brighton 3-3!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com